Cum vede Tiriac Jr. dezvoltarea imperiului

Postat la 20 aprilie 2010 272 afişări

La 33 de ani si aproape 4 ani de cand s-a alaturat oficial echipei de conducere a Tiriac Holdings, Ion Alexandru Tiriac, mostenitorul lui Ion Tiriac, si reprezentantul acestuia in consiliile de conducere si administratie, pariaza in continuare pe extindere, care o va incepe odata cu revenirea economiei. Dupa ce s-a retras din businessul Mercedes-Benz Romania nu va mai urma niciun exit deoarece „nimic nu este de vanzare. Daca am putea cumpara ar fi perfect”.

Dezvoltarea TiriacImobiliare nu se va limita insa la cele doua proiecte imobiliare, ci vor continua cu o serie de proiecte, care vor demara dupa 2011, odata cu stabilizarea economiei si revenirea pe un trend ascendent.

"In momentul de fata noi avem 200 de hectare de teren in Romania, in orase mari. Noi in urmatorii zece ani dorim sa construim. Stejarii va ajuta proiectele viitoare datorita imaginii", a spus Tiriac, chiar si in conditiile in care Rezidenz, proiect destinat celor cu un venit mediu, este vandut in prezent in proportie de peste jumatate. "Probabil vom incheia vanzarile la mijlocul anului viitor. Nici aici nu am dorit sa reducem pretul prea mult pretul si nici nu se va reduce in urmatoarea perioada", a subliniat fiul fostului tenismen.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/servicii-financiare/cum-vede-tiriac-jr-dezvoltarea-imperiului-5971412
5971412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.