Semnele bune din 2010

Postat la 02 mai 2010 21 afişări

Primele luni din acest an au adus semnarea unor tranzacţii de închiriere a spaţiilor de birouri cu clienţi privaţi, spre deosebire de anul trecut, când în top au fost autorităţi şi companii de stat.

Printre contractele semnate in acest an se numara si unul de preinchiriere a unei cladiri care se afla inca in stadiul de macheta de catre UniCredit: majoritatea contractelor din acest an vor fi preinchirieri ale unor noi cladiri", declara Horatiu Florescu, care, in perioada cand conducea departamentul de birouri din Colliers, a fost agentul unor cladiri precum Lakeview sau cea unde isi are acum sediul firma fondata de el.

Citeste mai multe in "Piata birourilor, prima care isi revine?"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
inchirieri,
imobile,
/analize/imobiliare/semnele-bune-din-2010-6064445
6064445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.