Hotelul Cismigiu revine. Si nu e singurul

Postat la 08 decembrie 2009 303 afişări

Dupa o perioada de stagnare, lucrarile de constructie a mai multor hoteluri amplasate in cladiri de patrimoniu din centrul Capitalei au fost reluate. Deschiderea acestora se va intampla, indiferent de evolutia generala a economiei, intr-un moment fara prea multe in comun cu anii de gratie ai hotelier.

Deocamdata, cei doi dezvoltatori ai hotelurilor Cismigiu si Europa Royale spera ca segmentul hotelier le va aduce venituri constante, in contextul in care atat Hercesa, cat si EGI sunt dezvoltatori prezenti si in segmentul rezidential. Hercesa, spre exemplu, va finaliza in urmatoarele luni faza intai a primului sau proiect local, Vivenda Residencias, etapa care va cuprinde 420 de apartamente dintr-un total estimat la 1.400. "Am vandut 85% din prima faza si vara viitoare vom incepe probabil lucrarile la a doua faza. Ne vom uita insa la conditiile din piata, nu vom face lucruri nebunesti", spune directorul local al Hercesa, care mai detine doua tereenuri in zonele Orhideelor si Ghencea, unde ar putea fi construite aproape 4.000 de locuinte. Si EGI, care a terminat si vandut deja City Center Residence, un ansamblu cu circa 100 de locuinte, are in dezvoltare un alt proiect rezidential, cu 51 de apartamente, din care mai sunt disponibile aproximativ 13%. EGI poarta discutii pentru afilierea la lantul sau a mai multor hoteluri de trei si patru stele din Bucuresti si Sinaia si are in plan inceperea unui proiect de birouri in Capitala.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/hotelul-cismigiu-revine-si-nu-e-singurul-5154848
5154848
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.