City Mall: povestea mallului care a inselat asteptarile tuturor

Postat la 26 iulie 2010 158 afişări

Este cel mai mic mall din Bucuresti si primul care a inregistrat rezultate sub asteptari. A fost vandut de cele mai multe ori si acum, in contextul crizei, incearca sa o ia (din nou) de la capat.

Cu alte cuvinte, cred consultantii retroactiv, era de asteptat ca mallul din zona Eroii Revolutiei sa nu aiba succesul Bucuresti Mall sau Plaza Romania. Numai ca, probabil niciun consultant nu se astepta ca problemele sa devina asa de acute inca din primul an de la deschidere. O serie de chiriasi au decis sa iasa din proiect - fapt considerat, in general, ca fiind normal pentru un centru comercial, mai ales in primul an de functionare.

"Nu trebuie sa ne ridice semne de intrebare plecarea unor retaileri, in timp ce ce altii au ramas si chiar si-au extins suprafata pe care o operau", afirma Mihai Agaficioaia, actualul director al centrului.

Pe de alta parte, unele dintre companiile care au plecat din centrul comercial si-au argumentat decizia printr-un trafic scazut si o diferenta intre cei care vizitau centrul comercial si obiectivul stabilit initial, dupa cum declara atunci Tudor Niculescu, proprietarul lantului de cafenele Turabo. "Programul de functionare era 10 -22, iar din punct de vedere legal trebuia sa am doua vanzatoare.

Stiti ce mi-au spus? Ca se urca pe pereti de plictiseala. Aceasta a fost cea mai mare problema, acel mall nu era vizitat", afirma acum Elena Cremenescu, fondatoare si director general al Elmiplant, unul din chiriasii initiali ai proiectului.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/city-mall-povestea-mallului-care-a-inselat-asteptarile-tuturor-6683657
6683657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.