Comert: O sa fie si mai rau

Postat la 15 decembrie 2009 54 afişări

Desi retelele de hipermarketuri nu au scutit nici un leu in lupta pentru expansiune, reusind sa isi majoreze ponderea in comert de la 4% la 20% in doar cinci ani, anul urmator va fi probabil primul care ii va forta nu numai sa stopeze investitiile, dar chiar sa isi reduca numarul de magazine.

"Retailerii care au dat faliment vor vinde spatiile altor comercianti pentru depozitare sau vor fi preluati", este de parere Manolache. Dar nu numai comerciantii autohtoni se vor confrunta cu probleme. Manolache crede ca anul viitor ar putea aduce si inchiderea unor magazine operate de retaileri internationali, fara a preciza insa la cine face referire.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/analize/comert/comert-o-sa-fie-si-mai-rau-5173185
5173185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.