ROMÂNII AU TALENT: Cei trei concurenţi care merg în marea finală - VIDEO

Postat la 14 aprilie 2012 136 afişări

Semifinala cu numărul 2 s-a remarcat prin dansatori: Adrian Pintilie şi Sorin, doi baieţi din Timişoara, adolescenta Dalma Szatan din Cluj, trupa Gold Mask şi Vlad Jucan, belly-dancer din Cluj.

Primii care au spart gheaţa: cei patru băieţi din trupa Gold Mask - VIDEO

"Sunteţi o trupă adevărată. Sunteţi tehnici şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Înseamnă că puteţi face spectacol mai departe", i-a lăudat juratul. "Vă doresc să dansaţi pe lângă mari staruri", le-a urat Andra dansatorilor.

Vasile Godja a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. - VIDEO

"Exemplu total de talent", asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraş din Maramureş. Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului.

Cel mai amuzant concurent din a doua semifinală: Gigel Frone - VIDEO

La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraţilor, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii. Apoi i-a cântat şi lui Smiley un refren în greacă.

Tudorel Popa, omul-drujbă, a făcut să curgă lacrimi de râs - VIDEO

"Eşti plăcerea mea vinovată. Eşti total greşit, nu ştiu dacă te-aş băga în finală, dar mi-ai plăcut", a replicat Mihai Petre.

Răzvan "Krem" Alexe, show complet la Românii au talent - VIDEO

Răzvan Alexe alias Krem, actoraşul repăraş din Bacău, aplaudat în picioare de juraţi.

Vlad Jucan, dansatorul de belly-dance - VIDEO

"Te mişti foarte bine şi ai curaj", a spus Mihai Petre, în vreme ce Andra i-a mărturisit că ar face cursuri de dans cu el.

Primul câştigător al voturilor publicului, prin SMS sau apel telefonic, a fost Răzvan Krem Alexe. Al doilea câştigător este Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş. Următorii concurenţi calificaţi sunt Gigel Frone şi Tudorel Popa.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/media-marketing/romanii-au-talent-cei-trei-concurenti-care-merg-in-marea-finala-video-9524281
9524281
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.