Isteria iPad a ajuns in Europa si Asia

Postat la 28 mai 2010 18 afişări

Milioane de oameni din Europa si Asia s-au aliniat astazi in fata magazinelor Apple pentru a cumpara mult asteptatul iPad.

In fata magazinului Apple din Paris, plasat in mallul care se gaseste sub muzeul Luvru, asteptau la coada mii de persoane, potrivit yahoonews.com. Printre ele se gaseste si Audrey Sobgou, care a calatorit mai mult de 205 km pentru a-si cumpara o tableta.

" Imi place interfata, calitatea si designul la produsele Apple", a spus aceasta, citata de Yahoonews. In Europa tableta a fost pusa la vanzare in Germania, Italia, Franta, Marea Britanie, Spania si Elvetia, iar in iulie va fi lansata si in Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg si Olanda.

"De 20 de ore stau la coada, insa nu regret. Chiar merita!", a afirmat Jake Lee, un elev de 17 ani din Essex, strangand in brate tableta. "Am vrut sa-mi cumpar un iPad de cand a fost anuntata lansarea, iar acum sunt foarte incantat", a mai completat tanarul, care face parte dintr-un grup de 40 de persoane care au petrecut noaptea in fata magazinului Apple din Londra. In acelasi timp cu lansarea in Europa si Asia, tableta, ale carei vanzari au depasit un milion de unitati in prima luna de cand se gaseste pe piata din Statele Unite, va fi disponibila si in Canada.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Apple,
iPad,
magazine,
Europa
/business-hi-tech/it/isteria-ipad-a-ajuns-in-europa-si-asia-6195151
6195151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.