Hotelul plimbăreţ. Când şi unde se va deschide primul hotel cu camere care pot funcţiona independent şi pot fi mutate după bunul plac

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 05 februarie 2022 102 afişări

Hotelul plimbăreţ. Când şi unde se va deschide primul hotel cu camere care pot funcţiona independent şi pot fi mutate după bunul plac

Hotelurile atrag turiştii cu dotările lor sau, mai nou, îi pot atrage cu mobilitatea, conform unui proiect al companiei americane Moliving, care propune hoteluri modulare. Mai precis, fiecare cameră este construită sub forma unui modul independent care poate funcţiona astfel sau fi unit cu altele şi mutat la nevoie.

Fiecare modul poate fi conectat la reţelele de utilităţi sau poate funcţiona în absenţa acestora, fiind dotat cu panouri solare şi sistem propriu de reciclare a apei, scrie Dezeen.

Primul astfel de hotel se va deschide în această primăvară într-o localitate din Valea Fluviului Hudson, Hurley. Operatorul său este Moliving, care caută parteneri pentru expansiune în SUA, precum şi în Europa, considerând soluţia sa potrivită pentru zonele unde numărul de turişti variază foarte mult în funcţie de perioada anului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
hoteluri,
turisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.