Los Angeles apelează la artişti pentru a reduce numărul accidentelor de circulaţie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 noiembrie 2015 104 afişări

Los Angeles apelează la artişti pentru a reduce numărul accidentelor de circulaţie

Cum numărul accidentelor de circulaţie soldate cu răniţi sau morţi nu pare să scadă, primăria din metropola americană Los Angeles e dispusă să apeleze la oricine ar putea da o mână de ajutor în această problemă. Tocmai de aceea, este dispusă să asculte până şi opiniile artiştilor oraşului, înfiinţând în acest scop un program de rezidenţă pentru aceştia, pentru care va selecta dintre candidaţii care-şi vor manifesta interesul unul care să colaboreze cu Departamentul de Transport din Los Angeles, scrie LA Times. Rolul artistului, înzestrat cu o gândire creativă, neînchistată în tipare, va fi acela de a-şi stimula colegii de echipă să găsească idei care în mod normal  poate nu le-ar fi venit, pentru a descoperi împreună o soluţie care să permită reducerea sau chiar să conducă la dispariţia accidentelor de circulaţie soldate cu victime umane.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/los-angeles-apeleaza-la-artisti-pentru-a-reduce-numarul-accidentelor-de-circulatie-14876906
14876906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.