2014, anul în care revin filmele care au făcut istorie - FOTO+VIDEO

Postat la 16 decembrie 2013 2362 afişări

Anul 2014 readuce in atentie publicului filme precum “Robocop sau Frankenstein” . Business Magazin a grupat o selecţie a filmelor care o să apară în cinematografe într-o variantă remake. Iată ce nu trebuie să pierzi anul viitor.

1. Godzilla 2014

"Godzilla 2014 readuce celebrul personaj la esenţa sa epică prin intermediul unei pelicule de acţiune întunecate, pertinente", se menţionează în comunicatul de presă al studiourilor implicate în producţia remake-ului.

2. The Legend of Hercules 2014

În Grecia antică, o regină cade pradă dorinţei lui Zeus, iar rezultatul e un fiu cu un destin exemplar. El trebuie să-l răstoarne pe regele tiranic şi să readucă pacea într-un ţinut plin de probleme. Dar prinţul, Hercule, nu are habar de obârşia sa zeiască şi vrea un singur lucru: iubirea lui Hebe, prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui lui Hercule. Când eroul află ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul?

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/2014-anul-in-care-revin-filmele-care-au-facut-istorie-foto-video-11777433
11777433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.