2014, anul în care revin filmele care au făcut istorie - FOTO+VIDEO

Postat la 16 decembrie 2013 2362 afişări

Anul 2014 readuce in atentie publicului filme precum “Robocop sau Frankenstein” . Business Magazin a grupat o selecţie a filmelor care o să apară în cinematografe într-o variantă remake. Iată ce nu trebuie să pierzi anul viitor.

3. RoboCop 2014

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

4. Noah 2014

Presat de viziunea divină care prevestea sfârşitul lumii, Noah încearcă să le spună oamenilor săi să înceteze nelegiuirea lor şi să se întoarcă la Dumnezeu înainte de a fi prea târziu. Nimeni nu-i ascultă avertismentele şi decide să-şi construiască o arcă cu ajutorul căreia să fie salvat de la potopul care se anunţa.

5. Frankenstein 2014

Acţiunea filmului este plasată într-un prezent atipic, unde răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge să descopere un secret despre el însuşi. Acesta ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/2014-anul-in-care-revin-filmele-care-au-facut-istorie-foto-video-11777433
11777433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.