Vodafone anunţă lansarea BlackBerry Z10

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 martie 2013 34 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Vodafone România a anunţat lansarea smartphone-ului BlackBerry Z10 din 29 martie, însă terminalul este deja disponibil pentru testare în magazinele companiei din AFI Cotroceni şi Băneasa Shopping City.

Vodafone anunţă lansarea BlackBerry Z10

Smartphone-ul  BlackBerry Z10, vârf de gamă din portofoliul companiei canadiene BlackBerry, va fi disponibil, din data de 29 martie, în magazinele din reţeaua operatorului, precum şi în magazinul online, atât pentru utilizatorii individuali, cât şi pentru clienţii serviciilor business.

Dispozitivul poate fi achiziţionat la preţul de 199 de euro cu abonamentul Mega 25, iar pentru clienţii de business preţul porneşte de la 39 de euro cu pachetul Top Plus.

BlackBerry Z10 dispune de o memorie internă de 16 GB, alături de un procesor Dual Core cu o viteză de 1,5 GHz şi 2 GB RAM. Design-ul inovator este completat de ecranul de 4,2 inch şi camera de 8 MP.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vodafone-anunta-lansarea-blackberry-z10-10684039
10684039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.