Un politician din Japonia ar putea să dea lecţii de actorie celor de la noi. A plâns în cadrul unei emisiuni televizate

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 iulie 2014 115 afişări

Un politician din Japonia ar putea să dea lecţii de actorie celor de la noi. A plâns în cadrul unei emisiuni televizate

Ryutaro Nonomura, în vârstă de 47 de ani, trebuit să dea explicaţii pentru folosirea în scop personal a 30.000 de dolari. Invitat în cadrul unei emisiuni, acesta a avut o criză de isterie şi a început să plângă şi să ţipe, fără a rosti însă ceva cu sens. Ryutaro Nonomura a recunoscut că a făcut 195 de excursii în interes personal.

Cei de la Hollywood Reporter au încercat să traducă vorbele politicianului: “Indiferent pe cine votezi, e acelaşi lucru…Am vrut să devin candidat politic…Japonia…Japonia…Am vrut doar să schimb lumea…Îmbătrânirea societăţii…nu e doar problema prefecturii noastre, e a poporului japonez….Am pus pariu pe viaţa mea…Nu înţelegeţi...”, a încercat să spună Nonomura.

Ryutaro Nonomura a fost ales în post în anul 2011. Videoclipul de mai jos a înregistrat peste 2 milioane de vizualizări până în prezent.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-politician-din-japonia-ar-putea-sa-dea-lectii-de-actorie-celor-de-la-noi-a-plans-in-cadrul-unei-emisiuni-televizate-12883794
12883794
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.