Tranzacţie GIGANT: grupul Louis Vuitton va cumpăra Christian Dior pentru o sumă uriaşă

Postat la 25 aprilie 2017 124 afişări

Miliardarul francez Bernard Arnault, directorul executiv al LVMH, va combina brandul de fashion Christian Dior şi producătorul de articole de lux LVMH, într-o iniţiativă evaluată la 12 miliarde de euro, cu scopul de a simplifica afacerea - o restructurare cerută de investitori, scrie Reuters.

Tranzacţie GIGANT: grupul Louis Vuitton va cumpăra Christian Dior pentru o sumă uriaşă

Producătorul de articole de lux LVMH (LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SE), al miliardarului francez Bernard Arnault, va cumpăra brandul Christian Dior Couture de la holdingul Christian Dior pentru 6,5 miliarde de euro, inclusiv datoria.

Familia Arnault, care deţine o participaţie de 47% din LVMH, se va oferi să cumpere o cotă de 25,9% din holdingul Christian Dior, pe care nu o deţine deja, pentru 260 de euro per acţiune.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.