Traian Băsescu a spus, la Târgul de Fete, că acolo a fost "târguită" soţia lui Falcă, cei doi fiind finii săi

Postat la 21 iulie 2013 40 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică, pe Muntele Găina, că a mai fost la Târgul de Fete şi că în 2002 acolo a fost "târguită" soţia primarului din Arad, Gheorghe Falcă, el spunând, râzând, referitor la preţul plătit, că "au fost de-ajuns nervii" socrului lui Falcă.

Traian Băsescu a spus, la Târgul de Fete, că acolo a fost "târguită" soţia lui Falcă, cei doi fiind finii săi

 Preşedintele Traian Băsescu a făcut, duminică, o baie de mulţime la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, el plimbându-se printre participanţii la eveniment, discutând cu oamenii şi fotografiindu-se cu mai multe persoane.

Oprit de jurnalişti pentru declaraţii, preşedintele Traian Băsescu a spus că îşi aminteşte că a mai fost la Târgul de Fete, iar în 2002 acolo a fost "târguită" Ela Falcă, soţia primarului din Arad.

Întrebat cât ar fi "plătit" Falcă pentru viitoarea soţie, Băsescu a răspuns, râzând: "Cât a dat el pentru fată? Păi numai nervii lui socru-său cât au fost, când a aflat ce s-a întâmplat pe Găina...".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
falca,
traian basescu,
fete,
targ,
sotie,
presedinte,
munte,
arad
/actualitate/traian-basescu-a-spus-la-targul-de-fete-ca-acolo-a-fost-targuita-sotia-lui-falca-cei-doi-fiind-finii-sai-11135267
11135267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.