Statele Unite refuza sa includa Coreea de Nord in randul statelor nucleare

Postat la 22 aprilie 2010 21 afişări

Statele Unite au refuzat din nou, miercuri, sa includa Coreea de Nord in randul puterilor nucleare, in contextul in care Phenianul cere ca acest statut sa ii fie recunoscut inainte de a discuta despre dezarmare.

"Nu vom accepta Coreea de Nord ca o tara dotata cu arma nucleara. Drumul pe care ea il urmeaza este un impas", a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Philip Crowley.

Washingtonul solicita cu regularitate intoarcerea Coreei de Nord la masa negocierilor purtate de cele sase state (cele doua Corei, Statele Unite, China, Japonia si Rusia) privind programul nuclear nord-coreean, negocieri pe care le-a parasit in urma cu un an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Coreea de Nord,
SUA,
nuclear,
dezarmare
/actualitate/statele-unite-refuza-sa-includa-coreea-de-nord-in-randul-statelor-nucleare-6013712
6013712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.