Stanciu şi Ghiţă au luat încă 30% din eMag

Postat la 17 ianuarie 2012 180 afişări

Bogdan Vlad şi Dan Teodosescu, doi dintre fondatorii eMag - cel mai mare retailer online de pe piaţă, şi-au vândut toate acţiunile pe care le mai deţineau în companie, în total 30%, către acţionarul majoritar, compania Asesoft Distribution, controlată de oamenii de afaceri Iulian Stanciu şi Sebastian Ghiţă.

Tranzacţia este evaluată pe piaţă la câteva milioane de euro în condiţiile în care eMag a avut în 2010 un profit net de 2,2 mil. euro la afaceri de 95 mil. euro, iar în 2011 veniturile erau estimate la 150 mil. euro şi profitul la 2% din rulaj.

Bogdan Vlad a vândut un pachet de 13,3%, iar Dan Teodosescu un pachet de 16,3%, singurul fondator care a rămas în companie fiind Radu Apostolescu, cu 16,3% din titluri.

Iulian Stanciu (foto), director general al eMag şi unul dintre acţionarii majoritari ai companiei, nu a oferit detalii despre valoarea tranzacţiei, dând totuşi indicii că este vorba de o sumă importantă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bogdan Vlad,
Dan Teodosescu,
eMag
/actualitate/stanciu-si-ghita-au-luat-inca-30-din-emag-9151902
9151902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.