Schimbări în conducerea companiei Brikston

Autor: Andra Stroe Postat la 04 martie 2019 70 afişări

După 11 ani de activitate ca director general şi membru în consiliul de administraţie al companiei Brikston, Iulian Mangalagiu a decis să se retragă din aceste funcţii.

Schimbări în conducerea companiei Brikston

Poziţia de director general a companiei va fi preluată de la 1 aprilie de actualul director de vânzări şi logistică, Adrian Mînzat, care va continua strategia de dezvoltare a companiei împreuna cu noul acţionar.

Compania din Iaşi, în care lucrează peste 210 angajaţi, a împlinit o jumătate de secol de activitate pe piaţa românească a materialelor de zidărie şi finisaje, din care ultimii 10 ani sub brandul Brikston. În anul 2007, pachetul majoritar de acţiuni al fostei Ceramica SA a fost preluat de către fondul privat de investiţii Advent International, moment în care au fost efectuate schimbări esentiale în cadrul companiei. Cu ajutorul noii echipe de management şi datorită investiţiilor majore în liniile de producţie, branding şi cercetare-dezvoltare, Brikston a ajuns la un volum anual al vânzărilor de aproximativ 350.000 mc de cărămidă şi blocuri ceramice si la peste 20 milioane de euro cifra de afaceri în 2018.

Modernizarea companiei a dus la transformarea acesteia dintr-un jucator regional într-un jucător naţional. Produsele Brikston sunt prezente atât în toate judeţele ţării, cât şi pe pieţele din Republica Moldova şi Ucraina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
conducere,
preluare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.