Rompetrol anunţă că este deschis dialogului cu angajaţii, după protestele de pe platforma Petromidia

Postat la 15 ianuarie 2013 45 afişări

Rompetrol a anunţat că este deschis dialogului cu angajaţii săi, "în măsura în care cererile acestora sunt în acord cu legislaţia în vigoare şi nu periclitează stabilitatea financiară sau operaţională a companiei", după ce o parte a sindicaliştilor de pe platforma Petromidia au protestat luni.

Rompetrol susţine, într-un comunicat de presă, că obiectivul principal al companiei a vizat în această perioadă menţinerea locurilor de muncă şi a salariilor, ţinând cont că peste 25.000 de persoane, angajaţii şi familiile lor, beneficiază lunar direct sau indirect de activitatea platformei Petromidia.

"Obiectivul principal al companiei a vizat în această perioadă economică dificilă menţinerea locurilor de muncă şi a salariilor aferente, dar şi optimizarea activităţilor, reducerea costurilor şi finalizarea programului de creştere a capacităţii de rafinare la cinci milioane de tone, precum şi alinierea întregii producţii la standardele europene de calitate - Euro 5", se menţionează în comunicatul companiei.

Potrivit sursei citate, discuţiile cu reprezentaţii angajaţilor au respectat Legea dialogului social, care stabileşte cadrul şi principiile necesare găsirii unor soluţii echitabile tuturor părţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rompetrol,
Petromidia,
angajaţi
/actualitate/rompetrol-anunta-ca-este-deschis-dialogului-cu-angajatii-dupa-protestele-de-pe-platforma-petromidia-10467227
10467227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.