Românii, insultaţi din nou în Franţa, într-o caricatură: "Atenţie la Moş Crăciun venit din România. Intru pe uşă şi plec cu televizorul"

Postat la 01 februarie 2012 34 afişări

Un oficial din cadrul Frontului Naţional francez a postat pe blogul său caricaturi rasiste, între care una cu un Moş Crăciun român, "uşor de recunoscut" pentru că "intră pe uşă" şi pleacă "cu un televizor", relatează Le Parisien, în ediţia electronică de miercuri.

Într-una dintre aceste caricaturi, semnate de Stéphane Poncet, candidat din partea Frontului Naţional la alegerile legislative din Villeurbanne (Rhône), poate fi văzut un Moş Crăciun care are la subraţ un televizor. Imaginea este însoţită de următorul text: "Atenţie la Moş Crăciun venit din România. Uşor de recunoscut. Intru pe uşă şi plec cu televizorul", scrie Le Parisien.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
caricatura,
romani,
hoti
/actualitate/romanii-insultati-din-nou-in-franta-intr-o-caricatura-atentie-la-mos-craciun-venit-din-romania-intru-pe-usa-si-plec-cu-televizorul-9196010
9196010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.