ROMANIA, GANDESTE-TE! Gandul ajuta sase liceeni sa ia BACALAUREATUL 2011 in toamna

Postat la 28 iulie 2011 11 afişări

gandul va alege sase absolventi de clasa a XII-a care nu au luat examenul de bacalaureat in vara si le va oferi un program intens de pregatire pentru a reusi in sesiunea din toamna. La final, doi dintre ei vor fi rasplatiti cu burse in valoare de 1000 de euro.

Un profesor de limba si literatura romana de la Colegiul National Sfantul Sava si unul de matematica de la Colegiul National Matei Basarab s-au alaturat initiativei gandul, iar incepand de marti, 2 august, vor da startul pregatirilor cu cele doua grupe de cate trei elevi care se vor constitui in urma preselectiei.

Cel care va obtine cea mai mare nota la examenul de bacalaureat din grupa sa - de limba si literatura romana, respectiv matematica - va fi rasplatit cu o bursa de 1000 euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gandul,
bacalaureat,
liceeni
/actualitate/romania-gandeste-te-gandul-ajuta-sase-liceeni-sa-ia-bacalaureatul-2011-in-toamna-8536310
8536310
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.