Pretul aurului a atins un nou record. Argintul si paladiul au avut cresteri puternice

Postat la 28 iulie 2011 11 afişări

Pretul aurului a atins miercuri un nivel record de peste 1.625 dolari uncia, iar argintul si paladiul au avut cresteri puternice, dupa ce temerile legate de o posibila intrare in incapacitate de plata a Statelor Unite au determinat investitorii sa faca plasamente sigure.

Republicanii si democratii din Congresul SUA continua sa fie puternic divizati in privinta solutiilor de reducere a deficitului bugetar, la mai putin de o saptamana inainte ca guvernul sa atinga limita maxima de indatorare de 14.300 de miliarde de dolari. Aurul spot a atins nivelul record de 1.628 dolari uncia, iar la ora 14:11 GMT, era cotat in crestere cu 0,3%, la 1.623,36 dolari uncia. Pretul argintului a urcat la un nou maxim al ultimelor doua luni si jumatate, de 41,42 dolari uncia, iar ulterior s-a stabilizat la 41,12 dolari uncia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
record,
pret,
aur,
argint,
paladiu
/actualitate/pretul-aurului-a-atins-un-nou-record-argintul-si-paladiul-au-avut-cresteri-puternice-8534403
8534403
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.