Preşedintele Băsescu primeşte marţi la Cotroceni delegaţia FMI, CE şi BM

Postat la 31 ianuarie 2012 18 afişări

Preşedintele Traian Băsescu va primi, marţi, la Palatul Cotroceni, delegaţia comună a FMI, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale.

Potrivit programului oficial al preşedintelui, primirea delegaţiei comune va avea loc la ora 11.00. Premierul Emil Boc a fost mandatat, luni, de conducerea coaliţiei, să negocieze cu FMI creşterea pensiilor şi salariilor, din luna aprilie, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde.

Un anunţ similar a fost însă prezentat şi în luna noiembrie 2011, când liderii coaliţiei de guvernare au convenit că salariile bugetarilor şi pensiile ar putea fi majorate în primul semestru al anului 2012, după vizita din aprilie a FMI, dacă nu vor exista "derapaje mari" în Europa şi în România în privinţa creşterii economice.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
cotroceni,
fmi,
ce,
bm,
acord,
negocieri,
salarii,
pensii
/actualitate/presedintele-basescu-primeste-marti-la-cotroceni-delegatia-fmi-ce-si-bm-9190679
9190679
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.