Ponta: Mesajul lui Basescu a fost de schimbare a Robertei Anastase

Postat la 09 noiembrie 2010 11 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca mesajul transmis de presedintele Traian Basescu in Parlament a fost acela de schimbare a Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Ponta a spus ca mesajul principal al presedintelui, care a propus partidelor parlamentare un moratoriu pentru 30-45 de zile, s-a adresat in principal partidelor din arcul guvernamental, care au fost prezente in plen, si nu opozitiei.

"Este un mesaj pe care noi, opozitia, il dam de peste o luna, anume ca trebuie sa inceteze acest razboi pornit de putere impotriva opozitiei si ca trebuie sa avem din nou dialog constitutional intre putere si opozitie", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Basescu,
Robertei Anastase
/actualitate/ponta-mesajul-lui-basescu-a-fost-de-schimbare-a-robertei-anastase-7703197
7703197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.