PSD si PNL - „tigrul si leul”. PC - „sconcsul”. Sedinta liberalilor care a consfintit „mica alianta” anti-Basescu

Postat la 11 ianuarie 2011 13 afişări

Doar patru liberali din cei peste 150 prezenti au avut curajul sa vorbeasca, luni, de la Delegatia Permanenta, impotriva curentului majoritar si a presedintelui partidului: Calin Popescu-Tariceanu, Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Varujan Vosganian.

Conform unor surse din PNL, Crin Antonescu a incercat sa transeze rapid subiectul, spunand doar ca Biroul Politic Central a aprobat unanim alianta cu PC si ca il lasa pe vicele Mihai Voicu sa explice detalii tehnice ale protocolului. "Cred ca inainte de procedura, ar trebui sa discutam de oportunitatea acestei aliante", a intervenit Tariceanu. Fostul premier a sustinut ca alianta nu aduce niciun beneficiu PNL: "Ce nevoie avem de PC, un partid mic, care nu face decat sa se plimbe de la stanga la dreapta?!" Tariceanu a insistat ca nu este necesara o alianta si ca PNL poate continua sa colaboreze ca si pana acum cu PC.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
PC,
PNL,
PSD,
alianta,
anti-Basescu
/actualitate/politic/psd-si-pnl-tigrul-si-leul-pc-sconcsul-sedinta-liberalilor-care-a-consfintit-mica-alianta-anti-basescu-7879021
7879021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.