Of, Silvio!

Postat la 26 iulie 2010 12 afişări

Rata popularitatii premierului italian Silvio Berlusconi continua sa scada, fiind de 39% in iulie, cea mai mica de la revenirea sa la putere in 2008.

Procentul nemultumirilor este foarte ridicat - 55%, arata un sondaj realizat in perioada 17-19 iulie de Institutul IPR, la comanda ziarului La Repubblica. Silvio Berlusconi avea o popularitate de 48% in ianuarie 2010.

Trei membri ai cabinetului Silvio Berlusconi implicati in diverse scandaluri au demisionat in ultimele luni, iar alti politicieni sunt anchetati. Credibilitatea guvernului in ansamblu a scazut cu patru% in ultimele saptamani, fiind acum de doar de 33%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Italia,
Silvio Berlusconi,
popularitate,
/actualitate/politic/of-silvio-6690780
6690780
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.