Nu rupeţi opoziţia!

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 18 martie 2012 15 afişări

Menţinerea Robertei Anastase în fruntea Camerei Deputaţilor, ţinând cont că înlocuirea ei este una dintre condiţiile puse de USL pentru a reveni în Parlament, a devenit măr al discordiei în proaspăt înfiripata relaţie telefonică între premierul Mihai-Răzvan Ungureanu şi co-liderul opoziţiei, Victor Ponta.

Acesta din urmă a spus că Ungureanu i-ar fi dezvăluit la telefon că el ar schimba-o din funcţie pe Anastase, însă nu depinde de el decizia. Previzibil, Roberta Anastase l-a făcut pe Ponta mincinos. "Victor Ponta minte, dar asta nu este o ştire. E mai degrabă o non-ştire, pentru că e o realitate de zi cu zi a lui Ponta. Victor Ponta nu se poate ridica la nivelul discursului primului-ministru şi apelează la un truc destul de ieftin, preferă să mintă", a spus Anastase, adăugând că îi sugerează premierului să folosească martori la următoarea discuţie cu Victor Ponta.

Substratul convorbirii telefonice a rămas însă bine sesizat de Crin Antonescu, care a acuzat atacul subtil la unitatea opoziţiei, sugerat de faptul că Ungureanu l-a sunat numai pe Ponta să pună ţara la cale cu el, indiferent dacă i-a făcut sau nu astfel de confidenţe la telefon.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
partide,
Anastase,
Ungureanu,
Ponta,
Antonescu,
PDL,
USL,
PSD,
PNL
/actualitate/politic/nu-rupeti-opozitia-9411804
9411804
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.