PICCJ: Societatea de asigurare Omniasig încheia poliţe de asigurare facultativă pentru locuinţe şi le antedata

Postat la 15 mai 2014 29 afişări

Societatea de asigurare Omniasig încheia poliţe de asigurare facultativă şi le antedata, pentru a crea aparenţa că au fost semnate într-un moment în care nu exista obligativitatea încheierii asigurării obligatorii şi, respectiv, a încasării primei de asigurare PAID, susţin procurorii.

PICCJ: Societatea de asigurare Omniasig încheia poliţe de asigurare facultativă pentru locuinţe şi le antedata

 Procurorii şi poliţiştii au făcut, miercuri, 49 de percheziţiile la sedii centrale şi la sucursale ale Omniasig din Bucureşti şi din toate judeţele, într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală pentru abuz în serviciu şi fals intelectual.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a arătat joi, într-un comunicat de presă, că în această cauză au fost audiate mai multe persoane, iar în urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe înscrisuri, care urmează să fie analizate în cadrul probatoriului administrat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piccj-societatea-de-asigurare-omniasig-incheia-polite-de-asigurare-facultativa-pentru-locuinte-si-le-antedata-12628664
12628664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.