Patru membri ai echipajului feribotului sud-coreean naufragiat, inculpaţi pentru omor involuntar

Postat la 15 mai 2014 33 afişări

Patru membri ai echipajului feribotului sud-coreean care a naufragiat la 16 aprilie cu 476 de persoane la bord, dintre care 300 au murit sau au dispărut, au fost inculpaţi joi pentru omor involuntar şi riscă pedeapsa cu moartea, a anunţat agenţia Yonhap, relatează AFP.

Patru membri ai echipajului feribotului sud-coreean naufragiat, inculpaţi pentru omor involuntar

 Căpitanul feribotului Sewol, Lee Joon-Seok, doi comandanţi şi un mecanic sunt acuzaţi că au abandonat nava în derivă după ce le-au ordonat pasagerilor să nu iasă din cabine.

Ultimul bilanţ oficial al catastrofei este de 281 de morţi şi 23 de dispăruţi. Majoritatea victimelor erau elevi de liceu care se aflau într-o călătorie şcolară şi proveneau de la aceeaşi instituţie de învăţământ, situată în apropiere de Seul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patru-membri-ai-echipajului-feribotului-sud-coreean-naufragiat-inculpati-pentru-omor-involuntar-12627493
12627493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.