O publicaţie din Sri Lanka a găsit leacul împotriva ţânţarilor

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 iulie 2014 120 afişări

O publicaţie din Sri Lanka a găsit leacul împotriva ţânţarilor

Mawbima, o publicaţie din Sri Lanka, a dat un cu totul nou sens printului: respingerea ţânţarilor. Pentru a-şi creşte vânzările, revista a fost publicată folosind în cadrul procesului de tipărire o substanţă care ţine insectele la distanţă.

Astfel, cititorii se pot bucura acum de o lectură liniştită, fără a-şi mai face griji privind ţânţarii. Ideea a avut un succes atât de mare încât, în prima zi după introducerea sistemului, pe 7 aprilie (Ziua mondială a sănătăţii) toate exemplarele s-au vândut până la ora 10.

După câteva săptămâni, în urma campaniei s-a înregistrat o creştere cu 30% a vânzărilor, astfel încât proprietarii revistei au decis să mărească tirajul.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-publicatie-din-sri-lanka-a-gasit-leacul-impotriva-tantarilor-12875435
12875435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.