Norul vulcanic nu afectează calitatea aerului din Romania

Postat la 24 aprilie 2010 25 afişări

Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) informeaza, sambata, ca in următoarele 24 de ore nu se vor înregistra depasiri ale valorilor maxime admise ale concentratiilor de poluanti cauzate de norul de cenusa vulcanica pe teritoriul Romaniei.

"Ministerul Mediului si Padurilor a primit date de ultimă ora privind evolutia norului de cenusa produs de eruptia vulcanului activ de sub ghetarul Eyjafjallajokull din sudul Islandei: Astfel, in conformitate cu ultimele actualizari ale prognozei elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centrul international de avertizare pentru aviatie, privind cenusa vulcanica), sambata, 24 aprilie 2010, norul de cenusa vulcanica nu se va situa deasupra teritoriului Romaniei", precizeaza MMP.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
nor,
cenusa,
Romania,
aer,
efecte
/actualitate/norul-vulcanic-nu-afecteaza-calitatea-aerului-din-romania-6052711
6052711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.