Ministrul Tineretului şi sportului, Constantin-Bogdan Matei surprins cu ţigara aprinsă în timpul şedinţei CEx al PSD de la Parlament

Postat la 13 iunie 2019 44 afişări

Ministrul Tineretului şi sportului, Constantin-Bogdan Matei, şi-a aprins, joi, o ţigară, în timpul Comitetului Executiv PSD, în ciuda faptul că şedinţa a avut loc la grupul PSD din Palatul Parlamentului. Imaginile au fost transmise chiar de către reprezentanţii formaţiunii.

Ministrul Tineretului şi sportului, Constantin-Bogdan Matei surprins cu ţigara aprinsă în timpul şedinţei CEx al PSD de la Parlament

Joi, ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin-Bogdan Matei, a fost filmat, în timpul şedinţei Comitetului Executiv PSD, chiar în momentul când îşi aprinde o ţigară.

Acesta a fost surprins când îşi aprinde ţigara, fiind aflat în radul al doilea, în spatele senatorului PSD Şerban Nicolae.

Asta deşi întâlnirea social democraţilor a avut loc la grupul PSD din Palatul Parlamentului, iar fumatul în spaţiile închise este interzis, potrivit legii.

Imaginile au fost transmise presei chiar de către reprezentanţii Partidului Social Democrat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
tigari,
ministru,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.