Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Dacă ar trăi în lumea reală, ar şti că vitaminele nu se iau de nebun

Postat la 04 februarie 2019 400 afişări

Fostul premier Mihai Tudose, recent demisionat din PSD şi înscris în Pro România, a declarat, despre propunerea lui Liviu Dragnea de a tăia in bugetul serviciilor în favoarea Sănătăţii, că „dacă ar trăi în lumea reală, ar şti că vitaminele nu se iau de nebun” şi că este „mârşăvie să o tot lungeşti”.

Mihai Tudose, despre Liviu Dragnea: Dacă ar trăi în lumea reală, ar şti că vitaminele nu se iau de nebun

"Pe celebra propunere cu vitamina D, dacă ar trăi în lumea reală, ar şti că pe de-o parte, vitaminele nu se iau de nebun, ci pe bază de prescripţie, doi, vitaminele oricum sunt gratuite pentru copii. (...)În primul rând v-aş întreba care buget? Unul dintre motivele deciziei pe care am luat-o este bătaia de joc la adresa ţării. Suntem în februarie. Eu înţeleg că este o mare mârşăvie să o tot lungeşti ca ţara să funcţioneze în fiecare lună cu o doisprezecime din buget. Bugetul pe care l-am făcut eu în 2017, a fost un buget bun, a funcţionat în 2018, în pofida modului în care a fost guvernată. Dar să aplici acum, cu toate creşterile care sunt la energie, la salarii, la salariul minim, la cheltuielile de personal, să ţii ţara în acest sistem de tot aplicăm bugetul de anul trecut ca să ajungi în situaţia în care să ajungi să vii cu un buget care este un dezastru, după cum am văzut schiţa”, a declarat, Mihai Tudose, luni, la Parlament.

 

Tudose susţine că dacă proiectul de buget ar fi votat astăzi (luni - n.r.), autorităţile locale nu l-ar avea gata nici în martie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
vitamine,
dragnea,
buget

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.