Mihaela Buzatu a readus la viaţă Mahalaua Cărămidarilor, o clădire din sudul Bucureştiului de pe strada Cărămidarii de Jos, după o investiţie de 100.000 de euro

Postat la 02 septembrie 2019 160 afişări

Investiţia a constat în restaurarea locaţiei, construirea unei bucătării de la zero şi utilarea acesteia, dar şi în amenajarea unei terase.

Mihaela Buzatu a readus la viaţă Mahalaua Cărămidarilor, o clădire din sudul Bucureştiului de pe strada Cărămidarii de Jos, după o investiţie de 100.000 de euro

În cartierul Tineretului din sudul Capitalei, pe strada Cărămidarii de Jos, denumită aşa pentru că oamenii care locuiau acolo se ocupau de fabri­carea cărămizilor pentru construcţia caselor şi a pala­telor din Bucureşti în perioada interbelică, s-a restaurat anul trecut un imobil construit în 1939 din cărămidă „made in Romania“, după o investiţie de 100.000 de euro.

 

„Povestea a fost începută de mult, eu doar am rescris-o la masa restaurantului care poartă numele străvechiului cartier bucureştean Mahalaua Cărămidarilor. Imobilul în care se află restaurantul a fost construit în anul 1939 din cărămidă şi era sediul unei firme de încărcat cartuşe. Eu i-am schimbat destinaţia, după o investiţie de 100.000 de euro din fonduri proprii“, povesteşte Mihaela Buzatu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
strada,
cladire,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.