METEO. Prognoza vremii în toată ţara până la 10 noiembrie

Postat la 02 noiembrie 2013 236 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza privind valorile termice şi precipitaţiile în toate regiunile ţării pînă la 10 noiembrie.

METEO. Prognoza vremii în toată ţara până la 10 noiembrie

BANAT

Temperaturile vor scădea uşor, dar se vor situa în continuare mult peste mediile climatologice ale perioadei, astfel încât cele maxime vor fi de 15 la 18 grade, iar valorile din timpul nopţilor se vor încadra în ecartul mediu de 5 la 8 grade. Ploi slabe vor fi posibile în intervalul 5 - 7 noiembrie.

CRIŞANA

Temperaturile vor scădea uşor, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice datei, astfel încât, aproape pe tot parcursul intervalului de prognoză, cele maxime vor fi în medie de 14-17 grade, iar valorile din timpul nopţilor se vor încadra în ecartul mediu de 5 la 8 grade. Probabilitate de ploi, slabe cantitativ, va fi mai mare în zielele de 5, 6 şi 7 noiembrie.

TRANSILVANIA

Temperaturile vor scădea, dar se vor menţine, până la 10 noiembrie, în general peste mediile climatologice specifice primei decade de noiembrie; temperaturile maxime vor fi în medie de 11-15 grade, iar minimele nocturne se vor încadra într-un ecart mediu de 2-5 grade. Ploi slabe vor fi posibile în zilele de 6 şi 7 noiembrie.

MARAMUREŞ

Temperaturile vor scădea uşor, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice ale perioadei, astfel încât cele maxime vor fi în medie de 15 la 18 grade, iar valorile din timpul nopţilor se vor încadra în ecartul mediu de 5 la 8 grade, cel mai probabil până la sfârşitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare între 5 şi 8 noiembrie.

MOLDOVA

Temperaturile vor scădea uşor, dar vor fi - aproape pe tot parcursul intervalului - mai ridicate decât mediile climatologice specifice primei decade a lunii noiembrie, cu maxime în medie de 12-15 grade şi valori medii în timpul nopţilor de 4 la 7 grade. Va creşte probabilitatea pentru precipitaţii în cantităţi nesemnificative, mai ales ploi sau burniţă.

DOBROGEA

Temperaturile vor scădea, devenind apropiate de mediile climatologice, iar tendinţa până la sfârşitul intervalului de prognoză va fi ca valorile să oscileze în jurul mediilor climatologice specifice primei decade a lunii noiembrie, cu maxime în medie de 11-14 grade şi valori medii în timpul nopţilor de 6 la 9 grade. Va creşte probabilitatea pentru ploi în cantităţi nesemnificative sau burniţă.

MUNTENIA

Temperaturile vor scădea, devenind apropiate de cele climatologic normale, iar tendinţa până la sfârşitul intervalului de prognoză va fi ca valorile să oscileze în jurul mediilor specifice primei decade a lunii noiembrie, cu maxime în medie de 12-16 grade şi valori medii în timpul nopţilor de 4 la 8 grade. Va creşte probabilitatea pentru ploi în cantităţi nesemnificative sau burniţă.

OLTENIA

Temperaturile vor scădea, devenind în general apropiate de cele climatologic normale, iar tendinţa până la sfârşitul intervalului de prognoză va fi ca valorile să se meţină în jurul mediilor multianuale specifice primei decade a lunii noiembrie, cu maxime în medie de 11-15 grade şi valori medii în timpul nopţilor de 4 la 8 grade. Va creşte probabilitatea pentru ploi în cantităţi nesemnificative sau burniţă.

LA MUNTE

Regimul temperaturii aerului se menţine în cea mai mare parte a intervalului peste cel normal în această perioadă a anului, deşi scăderea de temperatură va determina medii diurne de 6-10 grade şi nocturne de 1 la 4 grade. Va creşte probabilitatea pentru precipitaţii, însă aceastea vor fi în general slabe.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meteo-prognoza-vremii-in-toata-tara-pana-la-10-noiembrie-11611357
11611357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.