McDonald’s vrea să angajeze 700 de persoane pentru restaurantele operate în România

Autor: Andra Stroe Postat la 02 iulie 2020 108 afişări

McDonald’s vrea să angajeze 700 de persoane pentru restaurantele operate în România

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, anunţă o amplă campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva.

Joburile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajaţi să lucreze pe diverse poziţii, printre care: lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, barista la McCafé, hostess sau guest experience leader. Mai mult, cei care îşi doresc să aibă şansa de a conduce un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziţia de manager trainee. Beneficiile disponibile tuturor angajaţilor McDonald’s includ un program de lucru flexibil, adaptat nevoilor lor, training-uri continue de dezvoltare, un program de carieră foarte bine structurat şi posibilitatea de promovare rapidă.

Compania a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în Bucureşti, la Piaţa Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă. Pregătirea pentru sezonul estival şi planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi.

În prezent, echipa McDonald’s România numără 5.000 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajatori,
bataie,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.