Libertate de mişcare: Cinci tineri din Miercurea Ciuc realizează case pe roţi

Postat la 16 octombrie 2017 524 afişări

Cinci tineri din Miercurea Ciuc realizează, de doi ani, căsuţe mobile, care au bucătărie, living, baie şi dormitor. Preţul unei astfel de locuinţe este cuprins între 17.000 şi 40.000 de euro, iar fondatorii proiectului au vândut deja şapte case de acest tip, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Libertate de mişcare: Cinci tineri din Miercurea Ciuc realizează case pe roţi

Un trend urmat de tot mai multe persoane care-şi doresc să trăiască altfel prinde contur şi la noi în ţară. Este vorba de conceptul căsuţelor pe roţi, care pot fi mutate din oraş în oraş de persoanele care-şi schimbă locul de muncă, ori când pleacă în concediu la munte sau la mare.

 

O echipă de tineri din Miercurea Ciuc realizează, de doi ani, astfel de căsuţe mobile, două modele de locuinţe pe roţi fiind prezentate, vineri, la Timişoara, relatează Mediafax.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.