Ion Cristoiu: „Vaccinarea a fost prezentată ca un fel de Isus Hristos. Va deveni obligatorie în toată Europa”

Postat la 20 noiembrie 2021 1280 afişări

Ion Cristoiu: „Vaccinarea a fost prezentată ca un fel de Isus Hristos. Va deveni obligatorie în toată Europa”

Ion Cristoiu spune că liderii politici au idealizat vaccinul, fără să le spună oamenilor că nu le asigură imunitate sută la sută, ceea ce a fost o greşeală.

„A fost o ciudăţenie, şi anume transformarea vaccinului într-o sărbătoare. Omenirea a fost într-o criză a pandemiei. Şi au apărut liderii politici din Occident care au spus să vină vaccinul. Vaccinul era un fel de Isus Hristos, era salvarea. O greşeală. Pentru că nu există un medicament perfect. În sfârşit s-a făcut vaccinul, s-a achiziţionat în cantităţi uriaşe, plătite de UE în numele tuturor statelor, şi atunci a avut loc o idealizare a vaccinului. În mod normal trebuia să se spună ceea ce se spune acum. Oameni buni, vaccinul nu este un medicament perfect, el nu asigură imunitate sută la sută”, a afirmat publicistul.

Ion Cristoiu susţine că vaccinarea va deveni obligatorie în toată Europa, ceea ce se întâmplă şi acum, dar pe ocolite, prin instituirea unor restricţii pentru nevaccinaţi.

„Idealizându-se vaccinul, au fost neglijate celelalte măsuri, de distanţare socială… eu vorbesc de propaganda oficială, de maşinărie, că maşinăria a transformat vaccinarea în soluţie ideală, ori nu e adevărat. Şi acum vin la cea mai mare problemă care este acum, vaccinarea obligatorie. După părerea mea, spre tristeţea antivacciniştilor, va fi în toată Europa. Statele fac acum tot un fel de vaccinare obligatorie, dar o fac aşa… după ureche. Austriecii au anunţat vaccinarea obligatorie pentru februarie, da? Tu, ca putere, te confrunţi cu două situaţii. Închid şi ăia nu zic nimic sau ies milioane în stradă. E mai corect să anunţi vaccinarea obligatorie şi atunci am un text… ceea ce se întâmplă acum e tot o vaccinare obligatorie, dar e ticăloasă, adică nu ai voie aia, aia”, a explicat publicistul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
europa,
prezentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.