Încă o insolvenţă zguduie piaţa

Postat la 08 noiembrie 2016 2703 afişări

Încă o insolvenţă zguduie piaţa

Intrarea în insolvenţă vine după ce mai mulţi jucători din industria farma s-au îndreptat în instanţă împotriva companiei. Lista celor mai mari creditori nu a fost încă publicată. Procedura de insolvenţă va fi completată de verificarea creanţelor la 11 noiembrie şi definitivarea tabelului de creanţe la sfârşitul lunii decembrie a acestui an, se arată într-un document din buletinul procedurilor de insolvenţă.

 

Grupul este o afacere construită în urmă cu 23 de ani de medicul Ilie Vonica. Antreprenorul din Sibiu a murit în  urmă cu doi ani. În prezent, acţionarii companiei sunt Loredana Vonica, aceasta deţinând 99,9% din acţiuni, şi Ovidiu Gligor. 

 

Compania este una dintre cele mai cunoscute din industrie. 

 

Încă o insolvenţă zguduie piaţa. Vedeţi AICI compania care a intrat în insolvenţă

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.