Franks: Legea salarizarii trebuie modificata, astfel incat sa isi produca efectele din 2011

Postat la 29 iulie 2010 9 afişări

Seful misiunii Fondului Monetar International (FMI), Jeffrey Franks, a spus, joi, dupa discutii cu ministrul Muncii, ca legea salarizarii trebuie modificata pentru a-si produce efectele din 2011 si ca intelege intarzirea legii pensiilor, dar ca ar fi bine daca Parlamentul ar aproba-o in septembrie.

Franks a precizat, cu privire la legea salarizarii unitare, ca trebuie luate in considerare schimbarile din structura salariala pentru a fi asigurata sustenabilitatea fiscala.

Referindu-se la legea pensiilor, reprezentantul FMI a subliniat ca intelege amanarea termenului privind aprobarea acesteia, deoarece in Parlament au existat presiuni legate de alte chestiuni, insa a apreciat ca este bine daca va fi aprobata in luna septembrie, astfel incat sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2011.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Franks,
FMI,
salarizare,
efecte
/actualitate/franks-legea-salarizarii-trebuie-modificata-astfel-incat-sa-isi-produca-efectele-din-2011-6744515
6744515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.