Fără medalie după 44 de ani: Cătălina Ponor a încheiat pe locul 7 finala de la bârnă

Postat la 16 august 2016 273 afişări

Gimnasta română Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 7 în finala de la bârnă, desfăşurată luni în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia. Medalia de aur a fost câştigată de către olandeza Sanne Wevers. România rămâne fără medalii olimpice la gimnastică după 44 de ani.

Fără medalie după 44 de ani: Cătălina Ponor a încheiat pe locul 7 finala de la bârnă

Cătălina Ponor a fost notată cu 14.000: 5.800 dificultate şi 8.200 execuţie. Românca şi-a început exerciţiul a cincea şi a ştiut imediat că nu va lua o medalie. Ponor a încheiat penultima în concurs, doar canadianca Isabela Onyshko fiind mai slabă (13.400).

Olandeza Sanne Wevers a primit cea mai bună notă, 15.466, având exerciţiul cu cea mai mare dificultate din concurs (6.6). Medaliile de argint şi bronz le-au revenit americancelor Lauren Hernandez (15.333) şi Simone Biles (14.733).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.