Drulă: Dezastrul în care a ajuns România i se datorează 100% şi-i aparţine lui Virgil Popescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 septembrie 2022 38 afişări

„Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile, iar dezastrul Energiei în care a ajuns România i se datorează 100% şi-i aparţine”, spune liderul USR Cătălin Drulă, în timpul dezbaterii moţiunii simple împotriva ministrului Energiei.

Drulă: Dezastrul în care a ajuns România i se datorează 100% şi-i aparţine lui Virgil Popescu

„Virgil Popescu arde gazul de pomană la Ministerul Energiei de trei ani de zile. Nu poate invoca nici greaua moştenire, nici că n-a avut timp să-şi pună în practică proiectele. Dezastru în care a ajuns România i se datorează 100% şi-i aparţine. În orice parlament normal la cap un astfel de ministru ar fi demis”, spune Cătălin Drulă.

El afirmă că PNL şi PSD sunt „pe interesul de gaşcă”.

„Aţi vorbit de consumatorii casnici, de industria României... De ţeapa pe care le-aţi dat-o săptămâna trecută spuneţi ceva? Îi văd pe cei de la PSD cu capul în jos. Voi îl ţineţi ministru. Este ministru PSD. Virgil Popescu, groparul Energiei din România, este ministru PSD”, adaugă Drulă.

Deputaţii dezbat, marţi, moţiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, denumită „România fără energie. Românii plătesc factura pentru incompetenţa lui Virgil Popescu”. Votul va avea loc miercuri. Parlamentarii partidului „Forţa Dreaptă” au anunţat că vor vota în favoare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
popescu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.