Documente. Adevărul despre amenda primită de Romprest de la Garda de Mediu. Nu este dată pentru situaţia din sectorul 1

Postat la 18 iunie 2021 104 afişări

Documente. Adevărul despre amenda primită de Romprest de la Garda de Mediu. Nu este dată pentru situaţia din sectorul 1

Amenda pe care Romprest a primit-o de la Garda de Mediu nu are legătură cu situaţia din sectorul 1, acolo unde primăria condusă de Clotilde Armand a fost sancţionată cu 160 de mii de lei pentru că nu a luat măsuri de salubrizare în sector. Reprezentanţii Romprest spun că doar administraţia locală este responsabilă pentru criza gunoaielor din sectorul 1, iar sancţiunea primită de la Garda de Mediu este dată pentru staţionarea maşinilor la sortatorii care nu au fost plătiţi.

„Vă transmitem procesul verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, săvârşită în domeniul protecţiei mediului ce vi s-a încheiat în data de 15.06.2021, pentru nerespectarea condiţiilor impuse prin autorizaţia de mediu aferente activităţilor desfăşurate pe domeniul public şi la punctul de lucru din strada Macului, sat Rudeni, oraş Chitila, judeţul Ilfov”, se arată în provesul verbal privind contravenţia dată de Garda de Mediu companiei Romprest.

Practic, compania a fost amendată în Ilfov, pentru staţionarea de o zi a maşinilor în faţa depozitului din Ilfov, şi nu pentru situaţia din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adevarul,
amenda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.