Doar în România: opt sute de persoane din Ploieşti au renunţat la hrana de la cantina socială ca să nu muncească

Postat la 12 mai 2017 89 afişări

Peste opt sute de persoane din Ploieşti care primeau mâncare la Cantina de Ajutor Social au renunţat, în ultimii doi ani, la hrana în valoare de 360 de lei pe lună, după ce au fost obligate să muncească în folosul comunităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Doar în România: opt sute de persoane din Ploieşti au renunţat la hrana de la cantina socială ca să nu muncească

Elena Boscornea, angajat al Administraţiei Serviciilor Social Comunitare Ploieşti, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la ora actuală numai 382 de persoane primesc mâncare la Cantina de Ajutor Social din Ploieşti, după ce peste opt sute de persoane au renunţat la hrană, în condiţiile în care au fost obligate să muncească în folosul comunităţii.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.