DNA: Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu

Postat la 21 februarie 2014 56 afişări

Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la abuz în serviciu, fiind suspectat că a întocmit şi a avizat proiectul OUG privind ASF şi ar fi acceptat "protejarea frauduloasă" a intereselor SC Carpatica, informează DNA.

DNA: Preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu

 Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, vineri, că în dosarul "Carpatica" a fost extinsă urmărirea penală şi faţă de Dan-Radu Ruşanu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la abuz în serviciu.

"În perioada mai - iunie 2013, inculpaţii Carabulea Ilie, Mîrzac Marian, Mustăţea Radu, împreună cu alte persoane, au constituit un grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni legate de protejarea intereselor financiare ale SC Carpatica SA. În urma cercetărilor efectuate până în prezent au rezultat date cu privire şi la participarea altor persoane la activitatea infracţională care face obiectul cercetărilor prezentei cauze penale", se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-presedintele-asf-dan-radu-rusanu-urmarit-penal-pentru-complicitate-la-abuz-in-serviciu-12125296
12125296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.