Decathlon va deschide magazine în Sibiu şi Suceava

Postat la 24 octombrie 2013 116 afişări

Decathlon, cel mai mare retailer european de articole sportive, va deschide magazine în centrele comerciale Shopping City Sibiu şi în Shopping City Suceava, deţinute de fondul britanic de investiţii Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO).

Decathlon va deschide magazine în Sibiu şi Suceava

 "Cel de-al 12-lea magazin Decathlon din România va fi deschis în Shopping City Sibiu către finalul acestui an. Referitor la Shopping City Suceava, pentru a acomoda aici magazinul Decathlon vor fi necesare relocări ale unor chiriaşi şi reconfigurarea unor spaţii, lucrări care vor fi de durata. (...) Ne aşteptăm ca noile locaţii să genereze o creştere puternică a traficului de vizitatori în ambele centre comerciale", a declarat Graham Kilbane, directorul operaţional al ARGO.

Magazinul Decathlon din Sibiu va avea o suprafaţă de retail de 2.600 metri pătraţi şi o gamă de peste 15.000 de produse pentru peste 50 de sporturi. Suprafaţa prevăzută pentru magazinul din Suceava este de 1.600 metri pătraţi.

ARGO este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail din România, cu patru centre comerciale deţinute în Sibiu, Suceava, Iaşi şi Oradea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decathlon-va-deschide-magazine-in-sibiu-si-suceava-11554496
11554496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.