Cupa Mondiala la fotbal feminin - GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 19 iulie 2011 42 afişări

FIFA Women's World Cup, ce a avut loc in Germania, s-a incheiat duminica in Germania, cu vitoria echipei Japoniei, la lovituri de departajare, in fata Statelor Unite.

La competitie au participat 16 tari, iar finala mica a fost castigata de Suedia, care a invins Franta cu 2 la1.

Cinci componente ale nationalei de fotbal a Coreei de Nord, eliminata in faza grupelor la Campionatul Mondial din Germania, au fost depistate pozitiv cu un steroid anabolizant.

Oficialii nord-coreeni au afirmat ca steroidul respectiv era continut de un remediu chinezesc, administrat de medicul echipei unor jucatoare ce au fost lovite de un fulger in timpul unei furtuni, inainte de a participa la Cupa Mondiala. Selectionata nord-coreeana a iesit in evidenta la aceasta editie a CM, jucatoarele refuzând sa acorde vreun interviu si sa se antreneze cu public.

Japoneza Homare Sawa a fost desemnata cea mai buna jucatoare. Sawa, golghetera competitiei, cu 5 goluri, le-a devansat pe americancele Abby Wambach, atacant si Hope Solo, portar.

Sursa: boston.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal feminin,
Cupa Mondiala,
FIFA
/actualitate/cupa-mondiala-la-fotbal-feminin-galerie-foto-8506998
8506998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.