Coloana oficială a lui Traian Băsescu, blocată. Un bistriţean s-a aşezat în faţa ei pentru a-i da o scrisoare

Postat la 10 mai 2013 15 afişări

Un bărbat de aproximativ 60 de ani s-a aşezat, vineri, în faţa coloanei oficiale a preşedintelui Traian Băsescu, pentru a-i înmâna o scrisoare, în timp ce şeful statului se pregătea să plece către Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva de la stadionul din Năsăud, unde aterizase cu elicopterul.

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, blocată. Un bistriţean s-a aşezat în faţa ei pentru a-i da o scrisoare

 Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Năsăud, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care a declarat că are probleme cu Justiţia, l-a aşteptat, vineri, pe preşedintele Traian Băsescu la ieşirea de pe stadionul din oraş, unde aterizase cu elicopterul, pentru a-i înmâna o scrisoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul a intrat în faţa coloanei oficiale care se pregătea să plece către Mănăstirea "Izvorul Tămăduirii" din Salva, iar angajaţii SPP l-au dat la o parte, însă preşedintele Traian Băsescu a oprit şi a luat scrisoarea bărbatului.

Şeful statului a aterizat, vineri dimineaţă, cu elicopterul pe stadionul din Năsăud, unde a fost aşteptat de prefectul Ioan Ţintean şi de primarul Năsăudului, Mircea Romocea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coloana-oficiala-a-lui-traian-basescu-blocata-un-bistritean-s-a-asezat-in-fata-ei-pentru-a-i-da-o-scrisoare-10869379
10869379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.