CES 2019, primul mare eveniment de tehnologie al anului, a avut loc în perioada 8-11 ianuarie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 ianuarie 2019 127 afişări

Consumer Electronics Show (CES), organizat la începutul fiecărui an în Statele Unite, este cel mai important eveniment de tehnologie din lume dedicat consumatorilor, acesta aducând împreună producători, distribuitori, cercetători, dezvoltatori de conţinut, analişti financiari şi industriali de produse de tehnologie de consum.

La ediţia 2019, desfăşurată între 8 şi 11 ianuarie la Las Vegas, organizatorii estimează că au fost prezenţi aproape 200.000 de participanţi, un sfert dintre aceştia venind din afara Statelor Unite. Ei au putut vedea cele mai noi produse de tehnologie, de la maşini autonome, dispozitive de fitness şi gaming la dispozitive smart home şi echipamente wireless.​

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.