Ce maşină cu 600 cai putere conduce Simona Halep. Costă o avere

Postat la 01 noiembrie 2017 125 afişări

Ce maşină cu 600 cai putere conduce Simona Halep. Costă o avere

 Că eşti stelist, FCSB-ist, dinamovist, rapidist, ţii cu Naţionala lui Contra sau nu, joacă SImona Halep. E fata aia mică în care nu ai avut încredere şi pe care ai condamnat-o pe Facebook ba că are mentalitate de româncă înfrântă, ba că e cu moralul zdrenţe, ba că joacă numai pnetru ea şi că nu o interesează ţara ei (ţară care i-a oferit oricum minimum de condiţii de pregătire din cauza unie infrastructuri uitate).

Simona nu a arătat numai o dată că toate aceste judecăţi şi preconcepţii sunt dincolo de complet greşite, răutăcioase şi absurde. Mereu a mulţumit suporterilor, celor care o susţin pe arene şi de pe canapele.

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.